Kouluikäiset

Kirkon Tenavat ja Kirkon Junnut

"Yhdessä on hyvä olla, yhdessä voi levähtää. Yhdessä on turvallista opetella elämään."

Joensuun seurakunta tarjoaa kouluikäisille tytöille ja pojille monipuolista ja maksutonta kerho- sekä kurssitoimintaa.
Toimintamme on avointa kaikille.

Kirkon Tenavien toiminta on tarkoitettu 1.-4. luokkalaisille ja Kirkon Junnujen toiminta 5.-7. luokkalaisille.

Säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi tarjoamme toimintailtoja, retkiä ja leirejä. Tervetuloa mukaan, odotamme juuri sinua.

Lapsia juoksee rannalla

Kevät 2022

Kevään kerhot alkavat helmikuun ensimmäisellä viikolla (vko 5) ja niihin ilmoittautuminen aukeaa 10.1.2022.

Kirkon Tenavien toiminta on tarkoitettu 1.-4. luokkalaisille ja Kirkon Junnujen toiminta 4.-7. luokkalaisille.

Kerhot

TIISTAI

Junnukokit

klo 16.30-18.00 Seurakuntakeskus (sisäänkäynti Yläsatamakadun puoleisesta ovesta)
Junnukokit kokeilevat ja kokkailevat itse valitsemiaan reseptejä!

Tenavien veikeät välipalat

klo 16.15-17.15 Marjalan seurakuntatalo.
Viinipypälesilmät, ketsuppihymy, päärynäsiili, kokeillaan ja ihmetellään, mihin perinteiset eväät taipuvatkaan!
Veikeät välipalat -kerho kokoontuu viisi kertaa.

KESKIVIIKKO

Tenavien ja Junnujen askartelukerho

klo 16.30-17.30 Noljakan kirkolla.
Askarrellaan yhdessä monenlaista kivaa, erilaisia tekniikoita ja materiaaleja käyttäen.

Tenavien Nerf-seikkailukerho

klo 17.45-18.30 Noljakan kirkolla.
Nerf-seikkailukerhossa pelataan erilaisia joukkuepelejä käyttäen pelaamisessa nerf-vaahtomuoviaseita. Kerhossa opetellaan joukkuepelaamisen taitoja hauskanpitoa unohtamatta.

TORSTAI

Tenavien Loikka -liikuntakerho

klo 16.15-17.00 Noljakan koulu
Loikkakerhossa pelataan ja leikitään porukassa!

Pisarat lastenkuoro

kellonaika tarkentuu.
Tule mukaan laulamaan ja soittamaan uuteen lastenkuoroon. Elina kanttorin johdolla tutuksi tulevat lasten virret ja muut kivat lastenlaulut. Yhdessä pääsemme myös esiintymään.

Hello, messy!-illat

klo 17.30-19.00 Noljakan kirkko (sisäänkäynti kirkon pääovesta)

Hello messy! -illoissa mennään yhdessä kohti seuraavaa Messy church iltaa. Tutustutaan illan Raamatun kertomukseen, valmistellaan toimintapisteitä ja yhteistä juhlaa. Illat ovat avoimet kaikille ja kaiken ikäisille messymielisille ja messystä kiinnostuneille.

Leirit

Tenavien laskiaisleiri Vaiviossa 26.-27.2.2022

Tenavien laskiaisleiri on tarkoitettu 1.-4. luokkalaisille lapsille. Laskiaisleirillä lasketaan mäkeä ja aloitetaan matka kohti pääsiäistä. Ohjelmassa paljon leikkejä ja pelejä niin sisällä kuin ulkonakin, askarteluja ja Raamattuleikkiä, musisointia ja iloista yhdessäoloa.

Leirihinta on 25€ ja se sisältää kuljetukset, majoittumisen 2-4 hengen huoneessa, omin liinavaattein, ruokailut, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen.
Ilmoittautumaan pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Junnujen Kevätleiri Vaiviossa 18.-20.3.2022

Leiri on tarkoitettu 4.-7. luokkalaisille lapsille. Leiriohjelmassa on pelejä ja ryhmätoimintaa niin sisällä kuin ulkonakin, kädentaitoja, musahetkiä ja rentoa oloa kavereiden kanssa. Tällä leirillä tutustumme myös Messy church toimintaan eli luvassa paljon luovia aktiviteetteja ja Tähtikappelin pieniä pyhiä hetkiä.

Leirimaksu on 30€ ja se sisältää kuljetukset, majoittumisen 2-4 hengen huoneessa, omin liinavaattein, ruokailut, ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. Ilmoittautumaan pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Retket

Junnut retkellä

Sisällöt tarkentuvat ja ilmoittautumiset aukeavat tammikuussa 2022

25.2. Leffa

25.3. Hohtokeilausta

22.4. Yllätysretki

Ilmoittautuminen aukeaa lähempänä retkipäivää.

Perheretki Vaivioon

Luontopolku, kivaa toimintaa ja eväshetki Vaiviossa perheille 13.5. klo 17-19

Messy church

Messy church illat pyörähtivät käyntiin syksyllä 2021 ja jatkuvat keväällä kerran kuukaudessa Noljakan kirkolla. Illalla on aina teema, jonka ympärillä touhutaan toimintapisteillä. Illan aikana vietämme yhdessä pienen juhlahetken, jossa on musiikkia, rukousta, Raamatun kertomus ja ehtoollinen. Illat päättyvät aina maksuttomaan ruokailuun.

Messy church toiminnan arvoja ovat: vieraanvaraisuus, luovuus, juhla, kaiken ikäisyys ja Kristus keskeisyys. Iltoihin kutsumme lapsiperheitä, opiskelijoita, nuoria aikuisia, sinkkuja, maahanmuuttajia, eläkeläisiä, seurakuntalaisia ja erityisesti heitä, jotka eivät vielä ole kirkosta paikkaansa löytäneet. Tulkaa rohkeasti mukaan, me odotamme teitä!

Messy church illat Noljakan kirkolla sunnuntaisin klo 16.00-18.30

30.1. Ystävyys

27.2. Ilo

20.3. Rohkeus

24.3. Tule mukaan!

Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

Kouluikäisten kerho- ja leiritoiminta.

johtava nuorisotyönohjaaja
Joensuun seurakunta
Kervilänkuja 2
80140 Joensuu

Vastaava nuorisotyönohjaaja. Kouluikäisten kerho- ja leiritoiminta.