Kouluikäiset

Kirkon Tenavat ja Kirkon Junnut

"Yhdessä on hyvä olla, yhdessä voi levähtää. Yhdessä on turvallista opetella elämään."

Joensuun seurakunta tarjoaa kouluikäisille tytöille ja pojille monipuolista ja maksutonta kerho- sekä kurssitoimintaa. Toimintamme on avointa kaikille. Kirkon Tenavien toiminta on tarkoitettu 1.-4. luokkalaisille ja Kirkon Junnujen toiminta 5.-7. luokkalaisille. Säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi tarjoamme toimintailtoja, retkiä ja leirejä. Tervetuloa mukaan, odotamme juuri sinua.

Kesätoiminta 2020

Kouluunlähtevien ja yläkouluun siirtyvien siunaaminen

Sunnuntaina 9.8.2020 Noljakan kirkossa

Koulutiensä aloittavat kutsutaan Noljakan kirkolle kello 14 tai 16.
Jotta pystymme toimimaan turvallisen väljästi, tilaisuuksia on kaksi, kello 14 ja kello 16.

Ekaluokkalaiset saavat kotiseurakunnalta ruusun, jätskin ja heijastimen turvaksi koulutielle.

Yläkouluun siirtyvät siunataan kello 18 ja saat seurakunnalta pienen ristin ja evääksi kirkkopopparit ja limun.

Tilaisuuksiin lähetetään kutsut ja ilmoittautuminen on auki 21.7.-6.8.2020.

Kouluun lähtevien siunaamiseen klo 14.00 pääset ilmoittautumaan tästä.
Kouluun lähtevien siunaamiseen klo 16.00 pääset ilmoittautumaan tästä.
Yläkouluun siirtyvien siunaamiseen pääset ilmoittautumaan tästä.

Yhteen tilaisuuten voidaan ottaa enintään 50 henkilöä. Jokainen osallistuja on ilmoitettava erikseen (vanhemmat, sisarukset, kummit).

Kymppisynttärit

Sunnuntaina 30.8. klo 14 Joensuun seurakuntakeskuksella

Tilaisuuteen lähetetään kutsut vuonna 2010 syntyneille seurakuntalaisille ja ilmoittautuminen on auki 2.-21.8.2020
Ilmoittautumaan pääset tästä.

Syksyn kerhot

Toimintaesite jaetaan kouluille ja syksyn kerhoihin ilmoittautuminen aukeaa 17.8.

Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

Kouluikäisten kerho- ja leiritoiminta.

Joensuun seurakunta
Kervilänkuja 2
80140 Joensuu

Vastaava nuorisotyönohjaaja. Kouluikäisten kerho- ja leiritoiminta.