Kouluikäiset

Kirkon Tenavat ja Kirkon Junnut

"Yhdessä on hyvä olla, yhdessä voi levähtää. Yhdessä on turvallista opetella elämään."

Joensuun seurakunta tarjoaa kouluikäisille tytöille ja pojille monipuolista ja maksutonta kerho- sekä kurssitoimintaa.
Toimintamme on avointa kaikille.

Kirkon Tenavien toiminta on tarkoitettu 1.-4. luokkalaisille ja Kirkon Junnujen toiminta 5.-7. luokkalaisille.

Säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi tarjoamme toimintailtoja, retkiä ja leirejä. Tervetuloa mukaan, odotamme juuri sinua.

Lapsia juoksee rannalla

Syksy 2021

Ilmoittautuminen syksyn kerhotoimintaan on päättynyt, mutta voit kysellä vapaita paikkoja nuorisotyönohjaajilta.

Nonna-Omena Helojoki puh. 050 5342 731 (junnukokit, välipalakerho ja liikuntakerho)

Noora Kähkönen puh. 050 3661 484 (lemmikkikerho, puuhakokki ja kepparikerho)

Kerhotoiminta alkaa viikolla 36

Kerhot

Tiistai

Tenavien ja Junnujen lemmikkikerho klo 17.00-18.00, Noljakan kirkko

Junnukokit klo 16.30-18.00, Seurakuntakeskus

Keskiviikko

Tenavien puuhakokki klo 16.30-18.00, Noljakan kirkko

Tenavien välipalakerho klo 17.00-18.30, Marjalan seurakuntatalo

Torstai

Tenavien ja Junnujen Pisarat kuoro klo 14.15-15.00, Noljakan kirkko

Tenavien Loikka liikuntakerho klo 16.00-17.00, Noljakan koulu

Tenavien kepparikerho klo 16.15-17.30, Noljakan kirkko

Perjantai

Junnut retkellä

Retket on tarkoitettu 5.-7. luokkalaisille. Jokaiselle retkelle ilmoittaudutaan erikseen ja ne maksavat 5€/retki, paitsi leiriviikonloppu Vaiviossa. Retkien aikataulut ja ilmoittautuminen tarkentuvat syksyn edetessä.

10.9. Minigolf - peruttu

8.-10.10. Leiri Vaiviossa

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen alempaa.

5.11. Keilausta
Omavastuu retkestä on 5€ ja se tuodaan käteisenä mukana.
Osallistumismaksu kattaa pelin, välipalan ja tapaturmavakuutuksen retken ajan.

Aiempaa kokemusta ei tarvita!

Retki toteutuu, kun lähtijöitä on vähintään viisi.
Toteutuminen varmistetaan ilmoittautujille viestillä ilmoittautumisen päätyttyä.
Viesti lähetetään huoltajan numeroon ja osallistujan omaan numeroon, jos se on ilmoitettu.

10.12. Selviää lähempänä!

Leirit ja Kirkkoyö

Junnuleiri pe-su 8.-10.10., Vaivion kurssikeskus

Junnuleiri on tarkoitettu 5.-7. luokkalaisille.

Leirit pidetään Vaivion kurssikeskuksessa. Leirimaksu (35 €) sisältää kuljetukset, majoittumisen 2-4 hengen huoneissa omin liinavaattein, ruoat, ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein ottamalla ennen leiriä yhteyttä työntekijään.

Leirien ohjelma on monipuolista: askartelua, leikkejä, kisoja, mukavaa yhdessäoloa, Raamattujuttuja, musiikkia ja rauhallisia hartaushetkiä Tähtikappelissa. Leireillä on nuorisotyönohjaajien lisäksi mukana nuoria isosia.

Ilmoittautuneille lähetetään ennen leiriä huoltajan sähköpostiin leirikirje, josta selviää tarkempi aikataulu ja ohjelma.

Ilmoittautuminen Junnuleirille 1.-16.9. Pääset ilmoittautumaan Junnuleirille tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Junnujen Kirkkoyö, to-pe syyslomalla 21.-22.10., Noljakan kirkko

Junnujen kirkkoyö on tarkoitettu 5.-7. luokkalaisille.

Kirkkoyössä yövytään Noljakan kirkon (Kervilänkuja 2) kirkkosalissa, omin retkipatjoin ja makuupussein. Saliin rakennetaan majoja ja vietetään jännä yökylä kavereiden kanssa. Ohjelmassa on pelejä ja leikkejä niin sisällä kuin ulkona, rentoa yhdessäoloa, askartelua, Raamattujuttuja ja musiikkia.

Kirkkoyö maksaa 10€ ja se sisältää yöpymisen kirkossa omin petivaattein, ilta- ja aamupalan sekä louunaan, ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. Kirkkoyössä ovat mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi Elina kanttori sekä joukko nuoria isosia.

Ilmoittautuneille lähetetään huoltajan sähköpostiin Kirkkoyö kirje, jossa tarkemmat aikataulut ja ohjelma.

Ilmoittautuminen Junnujen Kirkkoyöhön 1.9.-1.10. Pääset ilmoittautumaan Junnujen Kirkkoyöhön tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tenavien joululeiri la-su 11.-12.12., Vaivion kurssikeskus

Tenavien joululeiri on tarkoitettu 1.-4. luokkalaisille.

Joululeiri pidetään Vaivion kurssikeskuksessa. Leirimaksu (20 €) sisältää kuljetukset, majoittumisen 2-4 hengen huoneissa omin liinavaattein, ruoat, ohjelman sekä tapaturmavakuutuksen. Leirimaksusta voi anoa vapautusta taloudellisin perustein ottamalla ennen leiriä yhteyttä työntekijään.

Tenavien joululeirillä valmistaudutaan jouluun askarrellen, leikkien ja musisoiden. Ohjelmassa on paljon mukavaa yhdessäoloa, Raamattujuttuja, hyvää ruokaa ja rauhallisia hartaushetkiä Tähtikappelissa. Leireillä on nuorisotyönohjaajien lisäksi mukana nuoria isosia.

Ilmoittautuminen Tenavien joululeirille 1.-25.11. Pääset ilmoittautumaan Tenavien joululeirille tästä.

Kato mua -lapsen oikeuksien perhetapahtuma
20.11. klo 12-16, Joensuun kirkko ja Yhteiskoulun lukio

Messut

sunnuntaisin klo 10.00 Joensuun kirkko ja klo 12.00 Noljakan kirkko

Perhemessut Noljakan kirkossa klo 12.00

3.10. Muskarimessu

10.10. Junnumessu

28.11. 1. adventtisunnuntai

Messy church illat Noljakan kirkolla klo 16-19

Toimintapisteitä (kädentaitoja, leivontaa, liikuntaa, leikkejä yms.), juttukavereita ja seuraa, juhlahetki kirkkosalissa (ehtoollinen) ja yhteinen, maksuton ruokailu. Teemat ja muu ohjelma tarkentuvat syksyn alkuun mennessä.

26.9.2021 - Kädentaitoja, seikkailurata ja hodari-iltapala!

31.10.2021

21.11.2021

19.12.2021

Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

Kouluikäisten kerho- ja leiritoiminta.

Joensuun seurakunta
Kervilänkuja 2
80140 Joensuu

Vastaava nuorisotyönohjaaja. Kouluikäisten kerho- ja leiritoiminta.