Kouluikäiset

Kirkon Tenavat ja Kirkon Junnut

"Yhdessä on hyvä olla, yhdessä voi levähtää. Yhdessä on turvallista opetella elämään."

Joensuun seurakunta tarjoaa kouluikäisille tytöille ja pojille monipuolista ja maksutonta kerho- sekä kurssitoimintaa.
Toimintamme on avointa kaikille.

Kirkon Tenavien toiminta on tarkoitettu 1.-4. luokkalaisille ja Kirkon Junnujen toiminta 5.-7. luokkalaisille.

Säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi tarjoamme toimintailtoja, retkiä ja leirejä. Tervetuloa mukaan, odotamme juuri sinua.

Lapsia juoksee rannalla

Kevät 2021

Kerhot

Kevään kerhotoiminta päättyy huhtikuun lopulla. Uusi kerhokausi starttaa taas syksyllä, syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Kesä 2021

Leirit

Tenavien päiväleiri 8.-10.6.2021 klo 9-14, Männikköniemen kesäkoti

Tenavien päiväleiri on tarkoitettu 1.-4. luokkalaisille lapsille.
Leiripaikkana toimii seurakunnan kesäkoti, Männikköniemi, Linnunlahdella (Vainoniementie 2).

Leiripäiviin mahtuu paljon erilaisia leikkejä ja pelejä, rastiratoja, uimista ja saunomista. Ohjelma toteutetaan pääasiassa ulkona. Leiripäivissä tarjotaan lämmin lounasruoka, joka syödään myöskin ulkona, omista retkiastioista.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköinen leirikirje, jossa tarkempi ohjelma ja ohjeita liittyen mm. leirivarusteisiin. Päiväleirin hinta on 15€ ja se sisältää ohjelman, materiaalit, ruokailut sekä tapaturmavakuutuksen. Ilmoittautumaan pääset tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. (Ilmoittautuminen alkaa 1.5.)

Junnujen päiväleiri 15.-17.6.2021 klo 9-14, Männikköniemen kesäkoti

Junnujen päiväleiri on tarkoitettu 5.-7. luokkalaisille lapsille.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköinen leirikirje, jossa tarkempi ohjelma ja ohjeita liittyen mm. leirivarusteisiin. Päiväleirin hinta on 15€ ja se sisältää ohjelman, materiaalit, ruokailut sekä tapaturmavakuutuksen. Ilmoittautumaan pääset tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (Ilmoittautuminen alkaa 1.5.)

Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

Kouluikäisten kerho- ja leiritoiminta.

Joensuun seurakunta
Kervilänkuja 2
80140 Joensuu

Vastaava nuorisotyönohjaaja. Kouluikäisten kerho- ja leiritoiminta.