Kouluikäiset

Kirkon Tenavat ja Kirkon Junnut

"Yhdessä on hyvä olla, yhdessä voi levähtää. Yhdessä on turvallista opetella elämään."

Joensuun seurakunta tarjoaa kouluikäisille tytöille ja pojille monipuolista ja maksutonta kerho- sekä kurssitoimintaa.
Toimintamme on avointa kaikille.

Kirkon Tenavien toiminta on tarkoitettu 1.-4. luokkalaisille ja Kirkon Junnujen toiminta 5.-7. luokkalaisille.

Säännöllisen viikkotoiminnan lisäksi tarjoamme toimintailtoja, retkiä ja leirejä. Tervetuloa mukaan, odotamme juuri sinua.

Lapsia juoksee rannalla
Lapsi ratsastaa keppihevosella.

Syksy 2020

Kerhot

Syksyn 2020 kouluikäisten kerhotoiminta alkaa viikolla 36. Ilmoittautuminen kerhoihin on avoinna ma 17.8. alkaen. Ilmoittautumaan pääset tästä.
Kirkon Tenavien kerhot on tarkoitettu 1.-4. luokkalaisille ja Kirkon Junnujen kerhot 5.-7. luokkalaisille. Kerhotoiminta alkaa syyskuun alussa, viikolla 36.

Kerhopaikkojen määrän näet jokaisen kerhon ilmoittautumisessa. Varasijalle ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä heti, kun paikkoja vapautuu. Kerhot ovat maksuttomia. Kerhoja ohjaavat seurakunnan kouluttamat, vapaaehtoiset kerhoisoset. Aloitamme kerhot hartaudella ja päätämme ne sisaruspiirissä luettavaan Herran siunaukseen.

Koronapandemian aikana kerhoissa noudatetaan erityisjärjestelyjä. Kerhopaikkoja on vähemmän kuin normaalisti, jotta tiloissa voidaan huomioida turvavälit. Kerhot alkavat aina ohjatulla käsienpesulla.
Erityisen tärkeää on, ettei kerhoon osallistuta sairaana tai toipilaana. Seuraamme aktiivisesti koronapandemian tilannetta ja tiedotamme huoltajia mahdollisista muutoksista.

Tiistai

Junnukokit klo 16.30-18.00, Seurakuntakeskus

Junnujen kepparikerho  klo 16.30-18.00, Noljakan kirkko

Keskiviikko

Tenavien välipalakerho klo 16.30-17.30, Marjalan seurakuntatalo
Tenavien välipalakerho 2 klo 17.45-18.45, Marjalan seurakuntatalo

Tenavien legokerho klo 16.30-17.30, Noljakan kirkko

Junnujen soturikissakerho klo 17.30-18.30, Noljakan kirkko

Torstai

Tenavien Loikka liikuntakerho klo 16-17, Noljakan koulun liikuntasali

Tenavien askartelukerho klo 16.30-17.30, Noljakan kirkko

Kymppisynttärit

Sunnuntaina 30.8. klo 14 Joensuun seurakuntakeskuksella

Tilaisuuteen lähetetään kutsut vuonna 2010 syntyneille seurakuntalaisille ja ilmoittautuminen on auki 2.-21.8.2020
Ilmoittautumaan pääset tästä.

Yhteen tilaisuuten voidaan ottaa enintään 70 henkilöä. Jokainen osallistuja on ilmoitettava erikseen (vanhemmat, sisarukset, kummit).

Iltaperhekerhot

Tiistaisin klo 17.30-19.00 Noljakan kirkolla

Iltaperhekerhot on tarkoitettu lapsiperheille. Kivaa tekemistä ja yhdessäoloa on tarjolla niin pikkulapsille kuin kouluikäisillekin. Aloitamme yhteisellä hartaudella ja jatkamme sitten leikkimään, pelaamaan, askartelemaan tai liikkumaan yhdessä. Illan päätteeksi tarjolla iltapalaa. Iltaperhekerhot ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua erikseen. Nuorisotyönohjaajat Nonna ja Noora ovat mukana aina kuun ensimmäisessä iltaperhekerhossa.

Ensimmäinen Iltaperhekerho on 18.8.

Kohti joulua

Sunnuntaina 13.12.  Noljakan kirkolla

Tapahtumaan kutsutaan erityisesti varhaiskasvatuksen
(perhekerho, ekavauva, iltaperhekerho, päiväkerho, iltapäiväkerho) ja kouluikäisten eli kirkon Tenavien ja Junnujen (kerhot, leirit) toiminnassa syksyllä mukana olleita lapsiperheitä.

Molemmat tapahtumat ovat sisällöltään hyvin samanlaiset. Tapahtumia järjestetään kaksi, jotta pystymme huolehtimaan hyvin riittävistä turvaväleistä. Molempiin tapahtumiin otetaan 50 ilmoittautunutta.

Kohti joulua -tapahtuma klo 10.30
10.30 Tervetuloa tapahtumaan
10.45 Joulupuuro /jouluaskartelu
11.15 Jouluaskartelu / joulupuuro
12.00 Lasten joululaulujumalanpalvelus
12.30 Tapahtuma päättyy

Kohti joulua tapahtuma kl0 14.00
klo 14.00 Lasten kauneimmat joululaulut
klo 14.30 Joulupuuro/jouluaskartelu
klo 15.00 Jouluaskartelu/joulupuuro
klo 15.30 Lasten jouluhartaus
klo 15.45 Tapahtuma päättyy

Ilmoittautuminen 1.-9.12. Voit ilmoittautua tästä.

Kohti joulua -perhetapahtumat ovat maksuttomia.

Leirit

Junnuleiri 2.-4.10 Vaivion kurssikeskus

Junnuleiri on 5.-7. luokkalaisten oma viikonloppuleiri. Ohjelmassa paljon kivaa yhteistä pelaamista ja leikkimistä niin sisällä kuin ulkonakin, kädentaitoja, iltahartaudet kauniissa Tähtikappelissa ja tietysti paljon Vaivion herkkuruokaa.

Leirin hinta on 30€ ja se sisältää kuljetukset, majoituksen omin liinavaattein, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. Ilmoittautuminen 17.8. alkaen. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Kato mua! -perheleiri 20.-21.11. Vaivion kurssikeskus Peruttu

Lapsen oikeuksien viikolla lapsiperheitä kutsutaan leireilemään Vaivioon. Ohjelmassa rentoa yhdessäoloa, leikkejä, askartelua ja ulkoilua. Tähtikappelissa vietämme perhehartauksia ja mikä ihaninta, saamme yhdessä istua valmiiseen ruokapöytään.

Ilmoittautuminen perheleirille 1.10. alkaen.

Perhemessut

Noljakan kirkolla sunnuntaisin klo 12.00

13.9.

4.10. Mikkelinpäivä, mukana Junnuleiriläiset

29.11.

6.12.

Joensuun seurakunta
Kirkkokatu 28
80100 Joensuu

Kouluikäisten kerho- ja leiritoiminta.

Joensuun seurakunta
Kervilänkuja 2
80140 Joensuu

Vastaava nuorisotyönohjaaja. Kouluikäisten kerho- ja leiritoiminta.