Nuoret

Nuorisotyön kantavana ajatuksena on kannustaminen yhdessä suunnitteluun, tekemiseen ja olemiseen.

Pielisensuussa keskeistä toimintaa ovat nuorten iltapalaillat, joissa tavataan kavereita, kokataan ja ruokaillaan yhdessä sekä pidetään yhteinen hartaushetki kirkossa. Järjestämme nuorille myös omia messuja, joiden suunnittelussa ja toteutuksessa nuoret ovat itse mukana.

Lisäksi tarjolla on vaihteleva määrä retkiä ja leirejä, joihin osallistua. Vastuullisempia tehtäviä puolestaan tarjoavat isos- ja kerhonohjaajakoulutukset. Lisätietoja voit kysellä nuorisotyöntekijöiltä.

Musiikki kulkee mukana kaikessa toiminnassa. Laulajia ja soittajia kutsutaan messuihin ja tapahtumiin avustamaan.  Ohjatusti voit olla mukana Mosaiikissa ja Taizé-musiikkiryhmässä. Bändikämppä on tarjolla ominpäin soittoa varten pienille ryhmille.

Nuorten iltapala

Nuorten iltapala valmistuu keskiviikkoisin klo 18-21 Pielisensuun kirkon nuorten tilassa ja alasalissa (Huomioi uusi paikka!). Pientä syömistä, yhteistä kokkailua, hengailua, pelailua, laulua ja soittoa, läksyjä... Illan aikana yhteinen iltarukoushetki.

Muutama huomio:

-Saavu paikalle vain terveenä

-Käytä maskia

-Muistetaan turvavälit

-Pestään käsiä

Tervetuloa mukaan!

Isoskoulutus

Oletko kiinnostunut isosena toimimisesta riparilla tai lastenleireillä?

Isoskoulutus eli ISKO antaa sinulle monipuolista kokemusta, uusia ystäviä ja ryhmänohjaustaitoja. Saat koulutuksen käytyäsi todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opinnoissa ja vaikkapa kesätöiden haussa.

Isostoimintamme koostuu leireistä, koulutusiltapäivistä ja käytännön harjoittelusta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin ja seurakunnan nuorisotyöhön ja muuhunkin seurakunnan toimintaan - kuten nuorteniltoihin, retkille ja erilaisiin yksittäistapahtumiin sekä jumalanpalveluselämään - kehität osaamistasi ja kasvat luontevasti isoseksi ja isosena.

Seuraa meitä ja infoa instassa @psuunuoret.

MOSAIIKKI- musiikkiryhmä 11-18 -vuotiaille

Mosaiikkissa lauletaan ja soitetaan. Mosaiikki osallistuu säännöllisesti Siipimessuihin, tekee keikkaretkiä ja leireilee.

Laulajat muodostavat kuoron. Myös soittajat saavat ohjausta soittimien hallintaan ja yhteissoittoon. Aiempaa soittokokemusta ei tarvitse olla. Kysy lisää Korhosen Tiinalta, tiina.a.korhonen@evl.fi tai 050 3675 172. Harjoitukset

80200 Joensuu

Viransijaisuus ajalla 31.8.2022 asti.

pappi