Nuoret

Nuorisotyön kantavana ajatuksena on kannustaminen yhdessä suunnitteluun, tekemiseen ja olemiseen.

Pielisensuussa keskeistä toimintaa ovat nuorten iltapalaillat, joissa tavataan kavereita, kokataan ja ruokaillaan yhdessä sekä pidetään yhteinen hartaushetki kirkossa. Järjestämme nuorille myös omia messuja, joiden suunnittelussa ja toteutuksessa nuoret ovat itse mukana.

Lisäksi tarjolla on vaihteleva määrä retkiä ja leirejä, joihin osallistua. Vastuullisempia tehtäviä puolestaan tarjoavat isos- ja kerhonohjaajakoulutukset. Lisätietoja voit kysellä nuorisotyöntekijöiltä.

Nuorten iltapala

Nuorten iltapala valmistuu keskiviikkoisin klo 18-21 Pielisensuun kirkon nuorten tilassa. Pientä syömistä, yhteistä kokkailua, hengailua, pelailua, laulua ja soittoa, läksyjä... Illan aikana yhteinen iltarukoushetki.

Kevään iltapalojen jatkumisesta tiedotamme heti kun tiedämme miten koronatilanne kehittyy.

Isoskoulutus

Oletko kiinnostunut isosena toimimisesta riparilla tai lastenleireillä?

Isoskoulutus eli ISKO antaa sinulle monipuolista kokemusta, uusia ystäviä ja ryhmänohjaustaitoja. Saat koulutuksen käytyäsi todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opinnoissa ja vaikkapa kesätöiden haussa.

Isostoimintamme koostuu leireistä, koulutusiltapäivistä ja käytännön harjoittelusta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin ja seurakunnan nuorisotyöhön ja muuhunkin seurakunnan toimintaan - kuten nuorteniltoihin, retkille ja erilaisiin yksittäistapahtumiin sekä jumalanpalveluselämään - kehität osaamistasi ja kasvat luontevasti isoseksi ja isosena.

Seuraa meitä ja infoa somessa:

• Instagram: @psuunuoret
  • Facebook: Pielisensuun seurakunta

MOSAIIKKI- musiikkiryhmä 11-18 -vuotiaille

Mosaiikkissa lauletaan ja soitetaan. Mosaiikki osallistuu säännöllisesti Siipimessuihin, tekee keikkaretkiä ja leireilee.

Laulajat muodostavat kuoron. Myös soittajat saavat ohjausta soittimien hallintaan ja yhteissoittoon. Aiempaa soittokokemusta ei tarvitse olla. Kysy lisää Korhosen Tiinalta, tiina.a.korhonen@evl.fi tai 050 3675 172. Harjoitukset

pappi
Pielisensuun seurakunta