Nuoret

”Tartutaan siis elämän ilosta lujasti kii, kun se on tässä, lahjana kauniina käväisemässä.” - Nuoren seurakunnan veisukirja laulu Elämä – Markku Perttilä

Nuorisotyötä tehdään yhdessä nuorten kanssa suunnitellen ja toteuttaen. Nuortenillat kutsuvat yhteiseen tekemiseen ja olemiseen, tapamaan kavereita, jakamaan arkea, viettämään aikaa ja hiljentymään pyhän äärellä yhdessä.

Nuorten retkistä, leireistä ja muusta toiminnasta saat tietoa nuorisotyönohjaajiltasi ja seuraamalla Instagramissa @pyhaselansrk_nuoretLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuorten toimintaa syksy 2021

Nuortenillat

Nuorteniltoja on torstaisin klo 18-20 Reijolan tai Hammaslahden seurakuntatalolla. Nuorteniltoja on seuraavasti syksyn 2021 aikana:

• 23.9. Reijola

• 7.10. Hammaslahti

• 28.10 Reijola

• 11.11. Hammaslahti

• 25.11. Reijola

• 9.12. Hammaslahti

Nuorten kauneimmat joululaulut

Nuorten kauneimmat joululaulut pidetään perjantaina 10.12. klo 18 Pyhäselän kirkossa.

Tulossa keväällä 2022:

Nuorten iltapäiväkahvit

Nuorten iltapäiväkahveille ovat tervetulleita yläkouluikäiset, lukiolaiset ja ammattikoululaiset. Tarjolla kahvia, teetä, pelejä ja jutteluseuraa! Tarkemmat aikataulut tulevat joulukuun 2021 aikana.

Torstaiset

Torstaiset on Discordissa tapahtuva tunnin hetki, jossa pelaillaan, jutellaan omalta kotikoneelta. Samalla voi vaikka juoda kahvia, teetä tai kaakaota. Tarkemmat aikataulut tulevat joulukuun 2021 aikana.

Isostoiminta

Tietoa isos- ja kerhonohjaajakoulutuksista löydät kohdasta Isoset.

Muistathan lukea tapahtumakuvaukset ja osallistumisehdot ennen ilmoittautumisia! Muutokset harmillisia, mutta mahdollisia!

Pyhäselän seurakunta
Hammaslahdentie 76