Isoset

sekä kerhonohjaaja-/isoskoulutus

Sinua, joka olet käynyt rippikoulun, kutsutaan mukaan seurakunnan isostoimintaan. Osallistumalla ja saamalla koulutusta voit saada pätevyyden kerhonohjaajaksi sekä isoseksi ripareille ja varhaisnuorten leireille. Voit pätevöityä kerhojen ohjaamiseen jo puolessa vuodessa. Ripari-isoseksi voit päästä jo seuraavan kesän leireille. Isoskoulutuksesta ja siitä saatavasta todistuksesta voi olla sinulle hyötyä moneen lähtöön - vaikkapa esimerkiksi kesätöitä hakiessasi.

Isostoimintamme koostuu leireistä, koulutusiltapäivistä ja käytännön harjoittelusta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin ja seurakunnan nuorisotyöhön ja muuhunkin seurakunnan toimintaan - kuten nuorten iltoihin, retkille ja erilaisiin yksittäistapahtumiin sekä jumalanpalveluselämään - kehität osaamistasi ja kasvat luontevasti isoseksi ja isosena. Minkä tahansa luterilaisen kirkon seurakunnan rippikoulun käynyt voi tulla koulutukseemme.

Isostoiminnan aikataulut:

• Viikonloppuleiri Vaiviossa 31.1-2.2.2020
  • Isosten kesän ripareiden suunnittelupäivä Rantakylän kirkolla la 25.4. klo 10-15.
  • Isosten tehtävään siunaaminen (messussa) Rantakylän kirkolla su 26.4. klo 10.
  • Muusta koulutuksen sisällöstä tiedotetaan erikseen.