Isoset

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Sinua, joka olet käynyt rippikoulun, kutsutaan mukaan seurakunnan isostoimintaan.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen käytyäsi voit toimia isosena ripareilla ja varhaisnuorten leireillä. Kerhonohjaajan tai isosen hommiin voit hakea jo seuraavan kesän ripareille ja lasten kesäkerhoon. Isoskoulutuksesta ja siitä saatavasta todistuksesta voi olla sinulle monenlaista hyötyä - esimerkiksi kesätöitä hakiessasi.

Rantakylän seurakunnan isoskoulutus syksyllä 2021
Isoskoulutus syksyllä 2021

Isostoimintamme sisältää viikonloppuleirejä, isosiltoja (noin 1 krt / kk) sekä käytännön harjoittelua erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin ja seurakunnan toimintaan kehität osaamistasi ja kasvat luontevasti isoseksi ja isosena. Minkä tahansa luterilaisen kirkon seurakunnan rippikoulun käynyt voi tulla koulutukseemme.

Tule mukaan isostoimintaan

Ajankohtaista

• uuden isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen 2021-2022 startti-ilta ke 18.8. klo 17-19 Rantakylän kirkolla
  • jos isosena tai kerhonohjaajana toimiminen kiinnostaa,  ilmoittaudu mukaan tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä