Isoset

sekä kerhonohjaaja- ja isoskoulutus

Sinua, joka olet käynyt rippikoulun, kutsutaan mukaan seurakunnan isostoimintaan.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen käytyäsi voit toimia isosena ripareilla ja varhaisnuorten leireillä. Kerhonohjaajan pätevyyden voit saada jo puolessa vuodessa. Ripari-isoseksi voit hakea seuraavan kesän leireille. Isoskoulutuksesta ja siitä saatavasta todistuksesta voi olla sinulle monenlaista hyötyä - vaikkapa esimerkiksi kesätöitä hakiessasi.

Riparin jatkot -nuortenleiri Vaiviossa 9.-11.10. Ilmoittaudu mukaan 13.9. mennessä janoa.fi/ilmoittautuminen

Isostoimintamme koostuu leireistä, koulutusiltapäivistä ja käytännön harjoittelusta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin ja seurakunnan toimintaan - kuten nuorten iltoihin, retkille ja erilaisiin yksittäistapahtumiin sekä messuihin - kehität osaamistasi ja kasvat luontevasti isoseksi ja isosena. Minkä tahansa luterilaisen kirkon seurakunnan rippikoulun käynyt voi tulla koulutukseemme.

Isostoiminnan aikataulut:

• syksyllä 2020 alkavasta isoskoulutuksesta tulossa lisätietoa elokuun aikana
  • tiedoksi jo nyt: isoskoulutusleiri Vaivion kurssikeskuksessa pe-su 30.10.-1.11.

Ajankohtaista: