Valikko

Isoset

ja kerhonohjaaja- ja isoskoulutus

Sinua, joka olet käynyt rippikoulun, kutsutaan mukaan seurakunnan isostoimintaan.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen käytyäsi voit toimia isosena ripareilla ja varhaisnuorten leireillä. Kerhonohjaajan tai isosen hommiin voit hakea jo seuraavan kesän ripareille ja lasten lomakerhoon. Isoskoulutuksesta ja siitä saatavasta todistuksesta voi olla sinulle monenlaista hyötyä - vaikkapa esimerkiksi kesätöitä hakiessasi.

Rantakylän seurakunnan isoskoulutuksen aikataulu keväällä 2021-

Isostoimintamme koostuu leireistä, koulutusiltapäivistä ja käytännön harjoittelusta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Osallistumalla aktiivisesti koulutuksiin ja seurakunnan toimintaan - kuten nuorten iltoihin, retkille ja erilaisiin yksittäistapahtumiin sekä messuihin - kehität osaamistasi ja kasvat luontevasti isoseksi ja isosena. Minkä tahansa luterilaisen kirkon seurakunnan rippikoulun käynyt voi tulla koulutukseemme.

Tule mukaan isostoimintaan