Hyppää sisältöön

Kouluikäiset

Kirkon junnut Vaara-Karjalassa

”Taivaan Isä suojan antaa. Hän on Isä jokaisen. Lapsen huolet Hän voi kantaa paremmin kuin ihminen.” - virsi 503

Alakouluikäisille järjestetään seurakunnassa erilaista toimintaa. Kerhoja järjestetään mahdollisuuksien mukaan kolmella vaaralla, jotta ne olisivat mahdollisimman monen ulottuvilla. Kerhotoiminta on maksutonta.

Kerhojen lisäksi on vaihtelevasti erilaisia teemapäiviä, perhemessuja ja retkiä, jotka voivat olla suunnattuja myös koko perheelle. Seurakuntien työntekijät tahtovat olla mukana jakamassa lasten kasvatusvastuuta vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa. Toiveita kirkon junnujen toimintaan liittyen otetaan mielellään vastaan.

Ohjelma, kevät 2020

Kevään 2020 kerhot alkavat viikolla 4. Kerhoihin ilmoittaudutaan ensimmäisellä kerhokerralla paikan päällä. Kerhoja ei ole talvilomaviikolla 10 eikä hiljaisella viikolla 15. Kevään viimeiset kerhot ovat viikolla 20.

  • Puuhakerho Heinävaaran kerhotilalla (Pitkäpelto 1 H 14) tiistaisin 4.-6. luokkalaisille tytöille ja pojille klo 16-17
  • Puuhakerho Heinävaaran kerhotilalla keskiviikkoisin 1.-3. luokkalaisille tytöille ja pojille klo 15.30-16.30
  • Puuhakerho Kiihtelysvaaran seurakuntatalolla (Tohmajärventie 31) torstaisin 1.-6. luokkalaisille tytöille ja pojille klo 18-19
  • Puuhakerho Tuupovaaran seurakuntatalolla (Koulutie 10) maanantaisin 1.-6. luokkalaisille tytöille ja pojille klo 17-18.

Puuhakerhoissa askarrellaan, pelaillaan, leivotaan ja vietetään yhdessä aikaa. Tervetuloa kaikki alakoululaiset!