Kouluikäiset

”Taivaan Isä suojan antaa. Hän on Isä jokaisen. Lapsen huolet Hän voi kantaa paremmin kuin ihminen.” - virsi 503

7-13 vuotiaille järjestetään seurakunnassa erilaista toimintaa. Kerhoja järjestetään mahdollisuuksien mukaan kolmella vaaralla, jotta ne olisivat mahdollisimman monen ulottuvilla. Kerhotoiminta on maksutonta.

Kerhojen lisäksi on vaihtelevasti erilaisia teemapäiviä,tapahtahtumia,  perhemessuja, ja retkiä, jotka voivat olla suunnattuja myös koko perheelle. Seurakuntien työntekijät tahtovat olla mukana jakamassa lasten kasvatusvastuuta vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa. Toiveita toimintaan liittyen otetaan mielellään vastaan.

Kevät 2023

Yö kirkossa 18.-19.3. 6.-7. luokkalaisille Hoilolan kirkossa, mukan Suvi ja Veltsu

Yö kirkossa 6.-7.5.  3.-5.-luokkalaisille Tuupovaaran kirkossa, mukana Suvi ja Vaarojen siskot ja veljet

Oletko koskaan yöpynyt kirkossa?
Taas siihen on erittäin hyvä tilaisuus, sillä seurakunta järjestääluokkalaisille mahdollisuuden yöpyä Tuupovaaran  kirkossa!

Luvassa on nukkumisen lisäksi mm.  ulkoilua, pelailua ja  syömistä . Yön yli kestävä seikkailu alkaa launtaina  klo  12  ja päättyy sunnuntaina klo 10 alkavaan jumalanpalvelukseen.
Mikä olisikaan parempi tapa viettää yötä, kuin herätä kirkon lattialta?

Tuupovaaran kokkikerho maanantaisin alkaen 16.1. klo ryhmä 1 klo 14.45-16.15  ja ryhmä 2  klo16.30-18./molemmat ryhmät täynnä (voit tiedustella vapaita paikkoja Suvilta 050 3775607)

Kiihtelysvaaran kokkikerho torstaisin 12.1. alkaen klo 16-17.30. ryhmä täynnä. (voit tiedustella vapaita paikkoja Suvilta 050 3775607)

Tulossa myös Heinävaaran kokkikerho Heinävaaran kerhotilassa (Pitkäpelto  1H 14). Lisätietoja ja ilmoittautumis ohjeet tammikuussa viikolla 2.

Pop up kahvila  (tarjolla mehua ja kaakaota ja pientä välipalaa.) Kiihtelysvaaran Olokolossa (Tohmajärventie 31, srk-talolla)  perjanataina 27.1.. klo 13-15.Tule viettämään aikaa kavereiden kanssa, pelaamaan, leikkimään tai vaikka tekemään läksyt.  . Nuorisotyönohjaaja on paikalla.

Polkuleiri Keravalla

nuorisotyönohjaaja, lapsi- ja perhetyö