Kouluikäiset

Kirkon junnut Vaara-Karjalassa

”Taivaan Isä suojan antaa. Hän on Isä jokaisen. Lapsen huolet Hän voi kantaa paremmin kuin ihminen.” - virsi 503

Alakouluikäisille järjestetään seurakunnassa erilaista toimintaa. Kerhoja järjestetään mahdollisuuksien mukaan kolmella vaaralla, jotta ne olisivat mahdollisimman monen ulottuvilla. Kerhotoiminta on maksutonta.

Kerhojen lisäksi on vaihtelevasti erilaisia teemapäiviä, perhemessuja ja retkiä, jotka voivat olla suunnattuja myös koko perheelle. Seurakuntien työntekijät tahtovat olla mukana jakamassa lasten kasvatusvastuuta vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa. Toiveita kirkon junnujen toimintaan liittyen otetaan mielellään vastaan.

syksy 2021

kokkikerho Tuupovaaran srk-talolla maanantaina13.12. ja 20.12. klo 15, kerho jatkuu kevätkaudella viikolla 2.

kevät 2022

kokkikerho Tuupovaaran srk-talolla maanantaisin klo 15 viikosta 2 alkaen, viikolla 10 ei kerhoa, ilmoittautumiset Suville puh. 050 539 8404

kokkikerho Kiihtelysvaaran srk-talolla torstaisin klo 14 viikosta 2 alkaen, viikolla 10 ei kerhoa ilmoittautumiset Suville puh. 050 539 8404