Kouluikäiset

Kirkon junnut Vaara-Karjalassa

”Taivaan Isä suojan antaa. Hän on Isä jokaisen. Lapsen huolet Hän voi kantaa paremmin kuin ihminen.” - virsi 503

Alakouluikäisille järjestetään seurakunnassa erilaista toimintaa. Kerhoja järjestetään mahdollisuuksien mukaan kolmella vaaralla, jotta ne olisivat mahdollisimman monen ulottuvilla. Kerhotoiminta on maksutonta.

Kerhojen lisäksi on vaihtelevasti erilaisia teemapäiviä, perhemessuja ja retkiä, jotka voivat olla suunnattuja myös koko perheelle. Seurakuntien työntekijät tahtovat olla mukana jakamassa lasten kasvatusvastuuta vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa. Toiveita kirkon junnujen toimintaan liittyen otetaan mielellään vastaan.

KEVÄT  2022

kokkikerho Tuupovaaran srk-talolla maanantaisin klo 15 viikosta 2 alkaen,  ilmoittautumiset Suville puh. 050 539 8404

kokkikerho Kiihtelysvaaran srk-talolla torstaisin klo 14 viikosta 2 alkaen, ilmoittautumiset Suville puh. 050 539 8404

Yö Kirkossa 26.3.-27.3.

ILMOITTAUDU TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

(3-6. luokkalaisille)

Oletko koskaan yöpynyt kirkossa?

Nyt siihen on erittäin hyvä tilaisuus,sillä järjestämme Yö Kirkossa -tapahtuman Hoilolan kirkossa. Luvassa on nukkumisen lisäksi ulkoilua, pakopeliä ja muuta pelailua, syömistä sekä yön ääniä.Yön yli kestävä seikkailu alkaa lauantaina klo 14 ja päättyy sunnuntaina  klo 13 alkavan jumalanpalveluksen jälkeen.

Mikä olisikaan parempi tapa viettää maaliskuista yötä?

Lisätietoja Suvilta puh. 0505398404

Mukana yhteistyössä Vaarojen siskot ja veljet.