Kouluikäiset

”Kun Jumala sanallaan minutkin loi, Hän tarkoitti samalla näin: ” Sä arvokas oot, sä osaat ja voit, mä tuollaisna rakastan sua.” - Lasten virsi 112. Kun Jumala sanallaan – Anna-Stina Thorssell Ahlm

Pyhäselän seurakunta tarjoaa erilaista kerho- ja harrastustoimintaa useissa toimipisteissä seurakunnan alueella. Kerhotoiminta on pääosin maksutonta. Kesäaikaan seurakunta järjestää leirejä ja kesälomakerho-toimintaa tytöille ja pojille.

Seurakuntien nuorisotyönohjaajat ovat mukana jakamassa lasten kasvatusvastuuta vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa.

Syksy 2022

Pallo- ja puuhakerhot

Syyskauden kerhot alkavat viikolla 39. Kaikkiin kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen osoitteessa joensuunseurakunnat.fi/janoa/ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen alkaa ke 7.9. klo 8 ja päättyy ke 21.9. klo 23.59. Kerhoihin mahtuu 20 kerholaista ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuessanne perheiden pelikerhoon, täytättehän oman lomakkeen lapselle ja aikuiselle. Lisätietoja saa nuorisotyönohjaaja Eeva-Riitta Arffmanilta p. 050 5875 927.

Kerhoja ei ole syyslomaviikolla 42 ja kerhot päättyvät joulukuussa viikolla 50.

Kerhot maanantaisin:

• Perheiden pelikerho Niittylahden opistolla alakouluikäiselle aikuisen kanssa klo 18-19

• Pallokerho Pyhäselän yläkoululla 1.-3.lk klo 16-17

• Pallokerho Pyhäselän yläkoululla 4.-6.lk klo 17-18