Kouluikäiset

”Kun Jumala sanallaan minutkin loi, Hän tarkoitti samalla näin: ” Sä arvokas oot, sä osaat ja voit, mä tuollaisna rakastan sua.” - Lasten virsi 112. Kun Jumala sanallaan – Anna-Stina Thorssell Ahlm

Pyhäselän seurakunta tarjoaa erilaista kerho- ja harrastustoimintaa useissa toimipisteissä seurakunnan alueella. Kerhotoiminta on pääosin maksutonta. Kesäaikaan seurakunta järjestää leirejä ja kesälomakerho-toimintaa tytöille ja pojille.

Seurakuntien nuorisotyönohjaajat ovat mukana jakamassa lasten kasvatusvastuuta vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa.

Syksy 2022

Pallo- ja pelikerhot

Päivitämme elo- ja syyskuun aikana tietoa kerhojen jatkumisesta. Lisätietoja saa Eeva-Riitta Arffmanilta p. 050 5875 927 tai Marita Tiileltä p. 050 4104 086.

Pyhäselän seurakunta
Hammaslahdentie 76