Hyppää sisältöön

Rippikoulu

”Yhteistä matkaa tehdä saamme turvaten vain Vapahtajaan. Ja risti näyttää meille suunnan. Käy, Herra meitä siunaamaan.” - NSV 87 Käy Herra meitä siunaamaan, Jaakko Löytty

Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna kun täytetään 15 vuotta. Rippikoulu kestää noin puoli vuotta ja ilmoittautuminen on syksyllä. Nuoret saavat tietoa rippikoulusta koululla tai kotiin lähetettävällä kirjeellä. Rippikoulun voi käydä leiririppikouluna tai päiväriparina.

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakunnan jäsen voi toimia kummina, osallistua itsenäisesti ehtoolliselle ja asettua 18 -vuotiaana ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa. Kirkollinen avioliittoon vihkiminen edellyttää rippikoulun käymistä.

Rippikoulu koskettaa nyt sinua nuori, joka täytät vuoden 2021 aikana 15 vuotta, tai olet jo täyttänyt aiemmin. Rippikoulukautena 2019-2020 rippikoulun aloittanut, jos rippikoulusi on jäänyt kesken tai aloittamatta ja nyt olisi parempi ajankohta sen suorittamiseen, ole yhteydessä Eeva-Riitta Arffmaniin. 

Virsikirja nojaa kirkonpenkin selkänojaan, nuoren tytöt hahmo taustalla.

Rippikoulu 2020-2021

 

Rippikouluinfo pidetään Pyhäselän yläkoululla torstaina 17.9. Infokirjeet lähetetään postissa niille, jotka eivät ole infotilaisuudessa paikalla. Ilmoittautuminen sähköisesti 17.9.-30.9.2020.  Tässä linkki ilmoittautumislomakkeelle: Rippikouluun 2021 ilmoittautuminen

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Pyhäselän seurakunta
Hammaslahdentie 76
82200 Hammaslahti
nuorisotyönohjaaja
Pyhäselän seurakunta
Hammaslahdentie 76
82200 Hammaslahti