Rippikoulu

”Yhteistä matkaa tehdä saamme turvaten vain Vapahtajaan. Ja risti näyttää meille suunnan. Käy, Herra meitä siunaamaan.” -  Käy Herra meitä siunaamaan, Jaakko Löytty

Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna kun täytetään 15 vuotta. Rippikoulu kestää noin puoli vuotta ja ilmoittautuminen on syksyllä. Nuoret saavat tietoa rippikoulusta koululla tai kotiin lähetettävällä kirjeellä. Rippikoulun voi käydä leiririppikouluna tai päivärippikouluna.

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakunnan jäsen voi toimia kummina, osallistua itsenäisesti ehtoolliselle ja asettua 18 -vuotiaana ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa. Kirkollinen avioliittoon vihkiminen edellyttää rippikoulun käymistä.

Rippikoulu koskettaa nyt sinua nuori, joka täytät vuoden 2022 aikana 15 vuotta, tai olet jo täyttänyt aiemmin. Rippikoulukautena 2020-2021 rippikoulun aloittanut, jos rippikoulusi on jäänyt kesken tai aloittamatta ja nyt olisi parempi ajankohta sen suorittamiseen, ole yhteydessä Eeva-Riitta Arffmaniin tai Marita Tiileen.

Virsikirja nojaa kirkonpenkin selkänojaan, nuoren tytöt hahmo taustalla.

Rippikoulu 2021-2022

Rippikouluinfot pidetään Pyhäselän yläkoululla viikon 36 aikana kaikille 8.-luokille. Infokirjeet lähetetään postissa niille, jotka käyvät koulua muualla tai eivät ole paikalla. Valintakirjeet ja tarkemmat tiedot rippikouluryhmistä lähetetään sähköpostitse.

Ilmoittautuminen sähköisesti 12.-26.9.2021.  Ilmoittautumislinkki: Rippikouluun 2022 ilmoittautuminen PYHÄSELKÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Pyhäselän seurakunta
Hammaslahdentie 76