Nuoret

Yhdessä oloa ja yhdessä tekemistä, tutustumista ja kavereita, iloa ja pyhiä hetkiä. Tuu mukaan! Nuorten toiminta on suunnattu 13-20 -vuotiaille AVOINTA KAIKILLE. Toiminta on pääosin maksutonta, reissut, tapahtumat, leirit maksullisia.

Jos elämässäsi on huolia tai murheita voit ottaa yhteyttä! Yksin ei tarvitse taapertaa taakkojen kanssa. Voit pyytää meitä vaikka kanssasi kahvilaan tai voimme tavata koulussa tai seurakunnan tiloissa. Huoli voi olla arkinen tai mitä vain. Kanssasi palan matkaa kulkemassa nuorisotyönohjaajat Dellu ja Hanna-Kaisa sekä pastori Heidi. Vierailemme mahdollisuuksien mukaan myös pyynnöstä juhlissasi.

Peli-illat Discordissa Holylan-servulla

keskiviikoisin klo 17.30-19.30 1.9.2021 ALKAEN
Pelataan kotikoneilta käsin yhdessä. Peli-iltaa varten tulee olla täyttänyt 13-vuotta.

Peli-illassa läsnä työntekijä ja lani-isonen. Pelaamme yhdessä erilaisia pelejä scribbliosta CS:GO:hun.
Peli-illan kutsulinkki: https://discord.com/invite/7yxQqfRLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuorten illat Noljakan kirkolla

torstaisin klo 18-20 Noljakan kirkon alakerrassa
Ohjelmassa vapaata olemista, pelailua (nintendo, pleikka, bilis jne.), yhteistä ohjelmaa ja iltakaakao/tee.

• 9.9. Mikä pitää meidän elossa? Visailua elämän tärkeistä asioista
  • 16.9. NSV-tutuksi, lauletaan/musisoidaan uuden NSV:n biisejä
  • 23.9. Ehtoollishetki (tehdään yhdessä nuorten kanssa)
  • 30.9. Enkeleinä maailmassa, leivotaan ja tehdään arjen palveluksia
  • 7.10. Sanojen maailmassa, maalataan karaokekiviä
  • 14.10. Ehtoollishetki (tehdään yhdessä nuorten kanssa)
  • 21.10. SYYSLOMA (EI niltaa)
  • 28.10. Anteeksipyytämisestä /antamisesta lohtupurkkeihin, askarellaan lohtupurkki
  • 4.11. Ehtoollishetki (tehdään yhdessä nuorten kanssa)
  • 11.11. Ollaan valmiina - Minuuttipelejä
  • 18.11. (EI niltaa)
  • 25.11. Valmistautuminen alkaa, joulu lähestyy, erilaisten listojen ja eväiden tekoa
  • 2.12. Ehtoollishetki (tehdään yhdessä nuorten kanssa)
  • 9.12. Pikkujoulut - kaikkea helppoa ja kivaa!
  • 16.12. Nuorten kauneimmat joululaulut klo 18, Noljakan kirkkosali

Pop up kahvilat kouluilla

parillisilla viikoilla keskiviikkoisin klo 9-11 Norssilla ruokalassa

parittomilla viikoilla keskiviikkoisin klo 9-11 Lyseon lukiolla pääoven sisääntuloaulassa

torstaisin klo 10-12.15 Lyseon peruskoululla Luukussa

-tarjolla kahvia ja teetä ja joissakin paikoissa myös kaakaota ihan ilmaiseksi. Tuu juttelemaan!

Leirit, retket ja tapahtumat

su 19.9.2021 klo 15.00 KLS - Acoustic sessions keikka Joensuun kirkossa VAPAA PÄÄSY! Striimilinkki!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

la 16.10.- su 17.10. Holylanit 13-20-vuotiaille. Ilmoittautuminen NYT käynnissä. Sitovapelaajamaksu 5e.

la 6.11.2021 klo 17-20 Kynttilämäki Noljakan kirkon mäellä. Tuu sytyttään kynttilä kirkolle.

3.-5.12.2021 Nuortenleiri Vaiviossa Hinta: 32€

Leiri- ja retkimaksut

Sinulla on mahdollisuus pyytää perheen taloudelliseen tilanteeseen nähden maksuvapautusta tai alennusta retkistä tai leireistä. Ole tällöin ajoissa yhteydessä kyseisestä toiminnasta vastaavaan työntekijään, katsomme yhdessä mitä voimme tehdä.
Maksuvapautus/alennus hakemus löytyy tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Viikkotoiminta on maksutonta.

Nuorten toiminta, rippikoulutyö.

Nuorten toiminta, isostoiminta.

3. seurakuntapastori
80100 Joensuu

Varhaisnuoriso-, rippikoulu- ja nuorisotyön pappi.