Nuoret

Yhdessä oloa ja yhdessä tekemistä, tutustumista ja kavereita, iloa ja pyhiä hetkiä. Tuu mukaan! Nuorten toiminta on suunnattu 13-20 -vuotiaille AVOINTA KAIKILLE. Toiminta on pääosin maksutonta, reissut, tapahtumat, leirit maksullisia.

Jos elämässäsi on huolia tai murheita voit ottaa yhteyttä! Yksin ei tarvitse taapertaa taakkojen kanssa. Voit pyytää meitä vaikka kanssasi kahvilaan tai voimme tavata koulussa tai seurakunnan tiloissa. Huoli voi olla arkinen tai mitä vain. Kanssasi palan matkaa kulkemassa nuorisotyönohjaajat Dellu ja Hanna-Kaisa sekä pastori Heidi. Vierailemme mahdollisuuksien mukaan myös pyynnöstä juhlissasi.

Peli-ilta Discordissa keskiviikkoisin

Vika ilta 5.5. keskiviikkosin klo 17.30-19.30
Pelataan kotikoneilta käsin yhdessä. Peli-iltaa varten tulee olla täyttänyt 13-vuotta.

Peli-illassa läsnä työntekijä. Pelaamme yhdessä erilaisia pelejä scribbliosta CS:GO:hun.
Peli-illan kutsulinkki: https://discord.com/invite/7yxQqfRLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seuraavat ovat koronarajoitusten vuoksi tauolla:

• Nuorten torstai Kirkolla
  • Pop up kahvilat kouluilla

Huom! Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi toistaiseksi emme tarjoile koululla kahveja. Meihin voi olla yhteydessä wapissa tai discordin kautta.

Leiri- ja retkimaksut

Sinulla on mahdollisuus pyytää perheen taloudelliseen tilanteeseen nähden maksuvapautusta tai alennusta retkistä tai leireistä. Ole tällöin ajoissa yhteydessä kyseisestä toiminnasta vastaavaan työntekijään, katsomme yhdessä mitä voimme tehdä.

Viikkotoiminta on maksutonta.

Nuorten toiminta, rippikoulutyö.

Nuorten toiminta, isostoiminta.

3. seurakuntapastori
    80100 Joensuu

Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi. Papiston vuosilomien sijainen 1.6.-31.7.2021. 1.8.2021 alkaen 3. seurakuntapastori.