Nuoret

Yhdessä oloa ja yhdessä tekemistä, tutustumista ja kavereita, iloa ja pyhiä hetkiä. Tuu mukaan! Nuorten toiminta on suunnattu 13-20 -vuotiaille AVOINTA KAIKILLE. Toiminta on pääosin maksutonta, reissut, tapahtumat, leirit maksullisia.

Jos elämässäsi on huolia tai murheita voit ottaa yhteyttä! Yksin ei tarvitse taapertaa taakkojen kanssa. Voit pyytää meitä vaikka kanssasi kahvilaan tai voimme tavata koulussa tai seurakunnan tiloissa. Huoli voi olla arkinen tai mitä vain. Kanssasi palan matkaa kulkemassa nuorisotyönohjaajat Dellu ja Hanna-Kaisa sekä pastori Heidi. Vierailemme mahdollisuuksien mukaan myös pyynnöstä juhlissasi.

Peli-ilta Discordissa keskiviikkoisin

20.1. alkaen keskiviikkosin klo 17.30-19.30
Pelataan kotikoneilta käsin yhdessä. Peli-iltaa varten tulee olla täyttänyt 13-vuotta.

Peli-illassa läsnä työntekijä. Pelaamme yhdessä erilaisia pelejä scribbliosta CS:GO:hun.
Peli-illan kutsulinkki: https://discord.com/invite/7yxQqfRLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Iltakaakaot torstaisin Discordissa

Tervetuloa yhteiseen hetkeen kaakaon äärelle torstaisin klo 18-19.30 ajalla 11.2.-29.4.  Hiihtolomalla ja 1.4. kiirastorstaina ei ole iltakaakaota.
Hyppää äänikanavalle janoa.fi nuoret-discordserverilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Ohjelmassa jutustelua, yhteistä tekemistä/kisailua ja klo 19 alkava livestriimattava rukoushelmihetki.

Livestriimit:

rukoushelmihetki torstaisin klo 19.00 @seurakuntanuoriso Instagram
Messut ja verkkojumalanpalvelukset youtube ToivonTähden-kanavalla

Aarrejahti

Ilmoitamme, kun aarrejahti on valmiina haettavaksi. Jokainen voi itse käydä omassa tahdissaan seikkailemassa seppo.io-sovelluksella tai selaimella seikkailemassa aarrejahdin läpi. Instagramin puolella ilmoitamme tarkemmin kun julkaisemme uuden seikkailun sekä lisäohjeet. Tälläistä toivottiin, joten sellainen tuloillaan.

Tapahtumat, retket ja leirit

• Holylanit verkkopelitapahtuma II Joensuun seurakuntakeskuksella 23.4.-24.4.2021 (Ilmoittautuminen auki 4.3.) Pelaajamaksu 5 €. Tapahtumaan tulee olla täyttänyt 13 vuotta.
  • MELONTARETKI la 12.6. Sopii kaikille, ei tarvitse olla melontakokemusta tai erikoisvälineitä. Lisää infoa myöhemmin.

Seuraavat ovat koronarajoitusten vuoksi tauolla:

• Nuorten torstai Kirkolla
  • Pop up kahvilat kouluilla

Huom! Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi toistaiseksi emme tarjoile koululla kahveja. Meihin voi olla yhteydessä wapissa tai discordin kautta.

Leiri- ja retkimaksut

Sinulla on mahdollisuus pyytää perheen taloudelliseen tilanteeseen nähden maksuvapautusta tai alennusta retkistä tai leireistä. Ole tällöin ajoissa yhteydessä kyseisestä toiminnasta vastaavaan työntekijään, katsomme yhdessä mitä voimme tehdä.

Viikkotoiminta on maksutonta.

Nuorten toiminta, rippikoulutyö.

Nuorten toiminta, isostoiminta.

3. seurakuntapastori
    80100 Joensuu

Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi. Viransijainen 31.3.2021 saakka. I kappalaisen viransijainen 1.4.-31.5.2021. Papiston vuosilomien sijainen 1.6.-31.7.2021.