Nuoret

Yhdessä oloa ja yhdessä tekemistä, tutustumista ja kavereita, iloa ja pyhiä hetkiä. Tuu mukaan! Nuorten toiminta on suunnattu 13-20 -vuotiaille.

Jos elämässäsi on huolia tai murheita voit ottaa yhteyttä! Yksin ei tarvitse taapertaa taakkojen kanssa. Voit pyytää meitä vaikka kanssasi kahvilaan tai voimme tavata koulussa tai seurakunnan tiloissa. Huoli voi olla arkinen tai mitä vain. Kanssasi palan matkaa kulkemassa nuorisotyönohjaajat Dellu ja Hanna-Kaisa sekä pastori Marita. Vierailemme mahdollisuuksien mukaan myös pyynnöstä juhlissasi.

Church & Chill-illat

torstaisin klo 17-20 Noljakan kirkon alakerrassa, sisäänkäynti ostarin puoleisesta ovesta.

Ohjelmassa yhdessä tehtävää ruokaa, chillailua ja rukoushelmihetki. HUOM! Syyslomalla ei ole nuorteniltaa.

Pop up kahvilat kouluilla

Tarjolla kahvia ja teetä. Voit tulla juttelemaan ja kyselemään Lyseon peruskoululla Luukussa torstaisin klo 10-12.15 sekä Norssilla ruokasalin aulassa keskiviikkoisin klo 9-11.

Tapahtumat, retket ja leirit

• Holylanit verkkopelaamistapahtuma Joensuun seurakuntakeskuksella 2.-3.10.2020 (Ilmoittautuminen auki 13.8.-24.9.) Pelaajamaksu 5 €. Tapahtumaan tulee olla täyttänyt 13 vuotta.
  • NUORTEN ILLAT Noljakan kirkolla 27.3.2020 klo 17.30-22. Syömistä, leffaa, hartautta ja hyvää seuraa
  • NUORTEN LEIRI Vaiviossa 24.-26.4.2020. Teemana: lautapelit sisällä ja ulkona (Ilmo auki netissä 9.3.-5.4.). Hinta 32 €

Leiri- ja retkimaksuista

Sinulla on mahdollisuus pyytää perheen taloudelliseen tilanteeseen nähden maksuvapautusta tai alennusta retkistä tai leireistä. Ole tällöin ajoissa yhteydessä kyseisestä toiminnasta vastaavaan työntekijään, katsomme yhdessä mitä voimme tehdä.

Nuorten toiminta, rippikoulutyö.

Nuorten toiminta, isostoiminta.