Nuoret

Yhdessä oloa ja yhdessä tekemistä, tutustumista ja kavereita, iloa ja pyhiä hetkiä. Tuu mukaan! Nuorten toiminta on suunnattu 13-20 -vuotiaille AVOINTA KAIKILLE. Toiminta on pääosin maksutonta, reissut, tapahtumat, leirit maksullisia.

Jos elämässäsi on huolia tai murheita voit ottaa yhteyttä! Yksin ei tarvitse taapertaa taakkojen kanssa. Voit pyytää meitä vaikka kanssasi kahvilaan tai voimme tavata koulussa tai seurakunnan tiloissa. Huoli voi olla arkinen tai mitä vain. Kanssasi palan matkaa kulkemassa nuorisotyönohjaajat Dellu ja Hanna-Kaisa sekä pastori Marita. Vierailemme mahdollisuuksien mukaan myös pyynnöstä juhlissasi.

Nuorten torstai Kirkolla

10.9. alkaen torstaisin klo 17-20 Noljakan kirkon alakerrassa, sisäänkäynti ostarin puoleisesta ovesta.
Ohjelmassa yhdessä tehtävää ruokaa, pelailua ja avoin rukoushelmihetki. HUOM! Syyslomalla ei ole iltaa.

Nuorten ilta

kerran kuussa perjantaisin klo 18-20.30 Noljakan kirkon alakerrassa
Seuraavina iltoina: 25.9., 6.11., 18.12.
Iltatee ja -kaakao, yhteistä ohjalmaa ja hartaus.

Peli-ilta Discordissa

2.9. alkaen keskiviikkosin klo 17.30-19.30
Pelataan kotikoneilta käsin yhdessä. Peli-iltaa varten tulee olla täyttänyt 13-vuotta.
Peli-illassa läsnä työntekijä. Pelaamme yhdessä erilaisia pelejä scribbliosta CS:GO:hun.
Peli-illan kutsulinkki: https://discord.com/invite/7yxQqfR

Pop up kahvilat kouluilla

Tarjolla kahvia ja teetä. Voit tulla juttelemaan ja kahvittelemaan!

Lyseon peruskoululla Luukussa torstaisin klo 10-12.15
Norssilla ruokasalin aulassa keskiviikkoisin klo 9-11.

Tapahtumat, retket ja leirit

• Holylanit verkkopelaamistapahtuma Joensuun seurakuntakeskuksella 2.-3.10.2020 (Ilmoittautuminen auki 13.8.-24.9.) Pelaajamaksu 5 €. Tapahtumaan tulee olla täyttänyt 13 vuotta.
  • Kynttilämäki Noljakan kirkolla la 31.10. klo 17 Voit tuoda oman kynttilän ulos kynttiläristiin pyhäinpäivänä läheisten muistolle. Klo 18 perhemessu.
  • NUORTEN KONSERTTILEIRI 13.-15.11.
    Esiintyjinä: Juhani Tikkanen ja Park7. Tämä leiri on peruuntuneen Maata Näkyvissä-festareiden tilalle.  Joensuun srkn jäsenille 30€. Paikkoja rajoitetusti.
  • NUORTEN LEIRI Vaiviossa 4-6.12.2020 yhdessä ortodoksien kanssa. (Ilmo auki netissä syys-lokakuussa). Hinta 30 €

Leiri- ja retkimaksuista

Sinulla on mahdollisuus pyytää perheen taloudelliseen tilanteeseen nähden maksuvapautusta tai alennusta retkistä tai leireistä. Ole tällöin ajoissa yhteydessä kyseisestä toiminnasta vastaavaan työntekijään, katsomme yhdessä mitä voimme tehdä.

Viikkotoiminta on maksutonta.

Nuorten toiminta, rippikoulutyö.