Nuoret

Yhdessä oloa ja yhdessä tekemistä, tutustumista ja kavereita, iloa ja pyhiä hetkiä. Tuu mukaan! Nuorten toiminta on suunnattu 13-20 -vuotiaille AVOINTA KAIKILLE. Toiminta on pääosin maksutonta, reissut, tapahtumat, leirit maksullisia.

Jos elämässäsi on huolia tai murheita voit ottaa yhteyttä! Yksin ei tarvitse taapertaa taakkojen kanssa. Voit pyytää meitä vaikka kanssasi kahvilaan tai voimme tavata koulussa tai seurakunnan tiloissa. Huoli voi olla arkinen tai mitä vain. Kanssasi palan matkaa kulkemassa nuorisotyönohjaajat Dellu ja Hanna-Kaisa sekä pastori Heidi. Vierailemme mahdollisuuksien mukaan myös pyynnöstä juhlissasi.

Nuorten torstai Kirkolla

Nuorten torstait ovat toistaiseksi tauolla.

Torstaisin klo 17-20 Noljakan kirkon alakerrassa, sisäänkäynti ostarin puoleisesta ovesta.
Ohjelmassa yhdessä tehtävää ruokaa, pelailua ja avoin rukoushelmihetki. HUOM! Syyslomalla ei ole iltaa.

Peli-ilta Discordissa

20.1. alkaen keskiviikkosin klo 17.30-19.30
Pelataan kotikoneilta käsin yhdessä. Peli-iltaa varten tulee olla täyttänyt 13-vuotta.
Peli-illassa läsnä työntekijä. Pelaamme yhdessä erilaisia pelejä scribbliosta CS:GO:hun.
Peli-illan kutsulinkki: https://discord.com/invite/7yxQqfR

Pop up kahvilat kouluilla

Huom! Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi toistaiseksi emme tarjoile koululla kahveja. Meihin voi olla yhteydessä wapissa tai discordin kautta.

Tapahtumat, retket ja leirit

• Holylanit verkkopelitapahtuma I Joensuun seurakuntakeskuksella 5.-6.2.2021 (Ilmoittautuminen auki 4.1-28.1.) Pelaajamaksu 5 €. Tapahtumaan tulee olla täyttänyt 13 vuotta.
  • NUORTEN LEIRI 19.2.-21.2. Teemana: pelit, lautapelit. Ilmoittautuminen tammikuussa. Leirimaksu 30€
  • Holylanit verkkopelitapahtuma II Joensuun seurakuntakeskuksella 23.4.-24.4.2021 (Ilmoittautuminen auki maaliskuussa) Pelaajamaksu 5 €. Tapahtumaan tulee olla täyttänyt 13 vuotta.
  • MELONTARETKI la 12.6. Sopii kaikille, ei tarvitse olla melontakokemusta tai erikoisvälineitä. Lisää infoa myöhemmin.

Leiri- ja retkimaksut

Sinulla on mahdollisuus pyytää perheen taloudelliseen tilanteeseen nähden maksuvapautusta tai alennusta retkistä tai leireistä. Ole tällöin ajoissa yhteydessä kyseisestä toiminnasta vastaavaan työntekijään, katsomme yhdessä mitä voimme tehdä.

Viikkotoiminta on maksutonta.

Nuorten toiminta, rippikoulutyö.

Nuorten toiminta, isostoiminta.

3. seurakuntapastori
80100 Joensuu

Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi. Viransijainen 31.3.2021 saakka.