Nuoret

Yhdessä oloa ja yhdessä tekemistä, tutustumista ja kavereita, iloa ja pyhiä hetkiä. Tuu mukaan! Nuorten toiminta on suunnattu 13-20 -vuotiaille AVOINTA KAIKILLE. Toiminta on pääosin maksutonta, reissut, tapahtumat, leirit maksullisia.

Jos elämässäsi on huolia tai murheita voit ottaa yhteyttä! Yksin ei tarvitse taapertaa taakkojen kanssa. Voit pyytää meitä vaikka kanssasi kahvilaan tai voimme tavata koulussa tai seurakunnan tiloissa. Huoli voi olla arkinen tai mitä vain. Kanssasi palan matkaa kulkemassa nuorisotyönohjaajat Dellu ja Hanna-Kaisa sekä pastori Heidi. Vierailemme mahdollisuuksien mukaan myös pyynnöstä juhlissasi.

Peli-illat Discordissa Holylan-servulla

keskiviikoisin klo 17.30-19.30
Vuonna 2022 19.1. ALKAEN
Pelataan kotikoneilta käsin yhdessä. Peli-iltaa varten tulee olla täyttänyt 13-vuotta.

Peli-illassa läsnä työntekijä ja lani-isonen. Pelaamme yhdessä erilaisia pelejä scribbliosta CS:GO:hun. Peli-illan kutsulinkki: https://discord.com/invite/7yxQqfRLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuorten illat Noljakan kirkolla

torstaisin klo 18-20 Noljakan kirkon alakerrassa
Ohjelmassa vapaata olemista, pelailua (nintendo, pleikka, bilis jne.), yhteistä ohjelmaa ja iltahartaus.
Tällä hetkellä iltapala on vallitsevan koronatilanteen vuoksi tauolla, mutta nuorten illat ovat normaalisti avoinna.

• 20.1. Kevätkausi alkaa! Ristiaskartelua ja yhdessäoloa
  • 27.1. Ehtoollishartaus
  • 3.2. Kynttilänpäivän hengessä kynttilöiden valmistusta.
  • 10.2. Ystävyyttä ja armollisuutta-yhdessä tekemistä.
  • 17.2. Ruukkuja ja siemeniä
  • 24.2. Ehtoollishartaus
  • 3.3. Pulkkamäkeä ja pullaa
  • 10.3. Ei niltaa
  • 17.3. Rentoutumista ja iltarukousta
  • 24.3. Huulirasvan valmistus
  • 31.3. Ehtoollishartaus
  • 7.4. Aistirataa hiljaisen viikon hengessä
  • 14.4. klo 19 Kiirastorstain messu Noljakan kirkossa
  • 21.4. suklaata ja ylösnousemusta
  • 28.4. Naamiaiset ja photo propseja

Pop up kahvilat kouluilla

Kahvilat tauolla, johtuen heikentyneestä koronatilanteesta. Kierrämme kouluilla alla annettuina päivinä, mutta tarjoiluja ei juuri nyt ole.

parillisilla viikoilla keskiviikkoisin klo 9-11 Norssilla ruokalassa
parittomilla viikoilla keskiviikkoisin klo 9-11 Lyseon lukiolla pääoven sisääntuloaulassa
tiistaisin klo 10-12.15 Lyseon peruskoululla Luukussa (huom! ainakin kevään 2022, luukku tiistaisin)

-tarjolla kahvia ja teetä ja joissakin paikoissa myös kaakaota ihan ilmaiseksi. Tuu juttelemaan!

Leirit, retket ja tapahtumat

PERUTTU pe 28.1. klo 18 Konsertti: Kotiinpalaajat, seurakuntakeskus. Vapaa pääsy.
PERUTTU: su 30.1. klo 16-18.30 MessyChurch-toimintailtapäivä Noljakan kirkolla kaiken ikäisille.
pe 4.-la 5.2. Holylanit Seurakuntakeskuksessa 13-20-vuotiaille (5e). Ilmoittautuminen netissä.
pe 25.2.-la 26.2. Holylanit yli 18-vuotiaille, Seurakuntakeskus (5e)
su 27.2. klo 15-17.30 MessyChurch-toimintailtapäivä Noljakan kirkolla kaiken ikäisille
su 27.3. klo 15-17.30 MessyChurch-toimintailtapäivä Noljakan kirkolla kaiken ikäisille.
ti 19.4. Miniretki: Kiipeilemään (10e) Ilmoittautuminen nettisivuilla. Ilmoittautuminen 2 viikkoa aiemmin. Ilmo päättyy edellisenä torstaina.
pe 22.-la 23.4. Holylanit Seurakuntakeskuksessa 13-20-vuotiaille (5e). Ilmoittautuminen netissä.
pe 29.4.-su 1.5. Nuorten leiri Vaiviossa. 30e. Ilmoittautuminen netissä. Lataa leirikirje tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Leiri- ja retkimaksut

Sinulla on mahdollisuus pyytää perheen taloudelliseen tilanteeseen nähden maksuvapautusta tai alennusta retkistä tai leireistä. Ole tällöin ajoissa yhteydessä kyseisestä toiminnasta vastaavaan työntekijään, katsomme yhdessä mitä voimme tehdä.
Maksuvapautus/alennus hakemus löytyy tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Säännöllinen viikkotoiminta on maksutonta. Maksullista tapahtumista kerrotaan jokaisen tapahtuman kohdalla.

Nuorten toiminta, rippikoulutyö.

Nuorten toiminta, isostoiminta.

3. seurakuntapastori
80100 Joensuu

Varhaisnuoriso-, rippikoulu- ja nuorisotyön pappi.